Fifa18 kommunemesterskab 10-18 år

Fifa18 kommunemesterskab er afholdt med idéen om at gøre lidt op med de gamle kommunegrænser. Der afholdes kval. stævner i de gamle kommuner, Løkken-Vrå, Hirtshals, Sindal, Hjørring.

Vi ville til dette arrangement, laver rammerne for kommunens unge mellem 10-18 år. Så de alle kunne mødes på deres fælles tredje. Fifa!

Selvom vi desværre ikke har haft fuld tilmelding, synes vi stadig det er et super godt arrangement. Over 60.000 visninger har vores opslag på vores facebookside, og instagram profil nået. Derudover har vi været på Skaga FM til radio interview, samt været rundt i byerne og hænge reklamesedler op. Vi har derudover også fået en del nye medlemmer i foreningen, og ret mange nye følgere på vores facebookside. Men ikke mindst, så er vi stolte af, at lave sådan et arrangement her, som er med til at give nogle gode oplevelser.

Det har været et super godt arrangement. Fem sjove kvalifikations runder, hvor der har været mange smil, masser af kampgejst, masser af snak, og forhåbentligt nye bekendtskaber.

Finale stævnet forløb præcis som ønsket. Vi var så heldige at vi kunne låne tre fladskærme + et par playstations fra Hjørring eSport, så vi kunne afholde finale stævnet, lidt kortere end først planlagt.

20 spillere havde kvalificeret sig til finale stævnet

Det blev en rigtig fed dag. Flere af spillerne kendte hinanden fra tidligere. Og fælles for dem alle, var at de havde set frem til dette finale stævne. Og ikke mindre end 35 forskellige præmier, var der til finale stævnet. Så der var rig mulighed, for alle for at vinde noget. Det blev en dag, hvor der blev snakket meget taktik. Der blev kæmpet. Der blev grinet højlydt. Der blev jublet. Der blev grædt. Pulsen var virkelig på overarbejde blandt spillere, og forældre. Udover at være intenst, så var det en perfekt dag.

Som vi ofte siger her i foreningen. Vi bedømmer vores egne arrangementer i smil. Og dem var der rigtig rigtig mange af, både i kvalifikations runderne, men så sandelig også til finale stævnet. Så de mange frivillig timer, der bliver givet til at kunne holde det her. Det kulminere, på sådanne dage, hvor medlemmer / tilmeldte, kommer og tilbagebetaler med glæde og smil. 🙂

Se filmen fra vores stævne her