Culture Up North

Kulturforening der har til huse i vendsyssel. Vi arbejder med at bringe kulturen ind i foreningslivet. Vi mener at der er mange fordele, og rigtig meget læring i at være tilknyttet foreningslivet. Udover at vi selvfølgelig vil være med til at give vores medlemmer, en masse spændende oplevelser. Så vil vi også i samarbejde med andre foreninger, teatre, skoler, biografer, og alle mulige andre,  og være med til at brede kendskabet til netop deres ting.

Vi vil give mulighederne for at vores medlemmer, så at de kan få øjnene op for noget, de måske slet ikke kender noget til. Ydermere at bidrage med alle de fordele, som foreningslivet giver. Samvær, fællesskaber, bekendtskaber, venner, netværk, oplevelser.

Mere for mindre

Vi har en idé om at vi kan få meget mere ud af de tiltag der bliver lavet. Eksempelvis havde vi i vores kommunemesterskab i Fifa18, en ung dreng med autisme, med til at stille maskiner op, være en del af fællesskabet, og det sociale. Udover at den unge dreng, tydeligvis har meget mere forstand på Fifa, end vi havde, så fik han samtidig ét fælles tredje med en del af de spillere der var med. Der kom nye bekendtskaber. Der var øvelse i det sociale. Han var en del af foreningen, Culture Up North. Det var succes.

Alle mennesker, har forskellige kompetencer, og vi som forening vil meget gerne bruge de her kompetencer. Vi vil være med til at lave nogle rammer, hvor der kan skabes udvikling, trivsel, selvværd, og være ét sted, hvor man føler, man virkelig kan bidrage med det, man har forstand på.