Musikaften på Vendelbohus

Musikaften med No Man’s Name og More

Fredag den 22. marts kl. 19-23, afholder Culture Up North, musikaften med de her to lokale bands. Der spilles på Vendelbohus, hvor vi håber på at der kommer en masse mennesker, der vil være med til at gøre denne aften helt fantastisk!

Vi har aftalt at prisen for denne aften, kun er 50 kr. Vi ønsker alle at der kommer en masse, så derfor har vi sat prisen derefter. Ja, uhørt billigt, kan man sige. 🙂

KØB BILLET HER

Culture Up North med støtte fra Hjørring kommune

Culture Up North har et nyt tiltag på programmet det kommende år. Egnsfortællinger i Vendsyssels kulturelle institutioner. Da No Man’s Name blev spurgt om de vil deltage i dette tiltag, var der ikke nogen tøven. De var straks med på idéen, til en fed musikalsk aften. Bandet foreslog selv at der skulle flere musikanter med til denne aften, og har derfor kontaktet More. Og der gik heller ikke mange øjeblikke, inden More var med på idéen.

Culture Up North, glæder sig helt enormt til denne aften. At kunne være med til at give nogle lokale musikere en stor scene at optræde på. At være med til at sprede kendskabet til dem. At være med til at sprede kulturen her i Vendsyssel. Vi er enormt stolte. Vi håber så inderligt at vi kan lokke vendelboerne ud af deres stuer, og være med til at give de her drenge, og jer selv, en uforglemmelig aften.

Kom ind og vis os din støtte ved at trykke deltager

Følg med:

Culture Up North ~ No Man’s Name ~ More

Tak, fordi du deler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *