Foredragsholdere søges! Måske er det dig?

Foredragsholdere søges. Måske er det DIG?

Vi har en ny, synes vi selv, meget spændende idé på tegnebrættet. Ligesom vi tidligere søgte musikere, hvilket også stadig er aktuelt, så søger vi nu også foredragsholdere.

Der er så mange mennesker rundt omkring. Alle sammen har vi forskellige historier og baggrunde med. Går du med tankerne om, gerne at vil prøve kræfter med at fortælle netop DIN historie, så vil Culture Up North, meget gerne være behjælpelige med det. Vi står for alt det udenom. Det eneste du skal, er at have dig selv og dit oplæg med. Det er lige meget om du er erfaren foredragsholder, eller om du aldrig har prøvet at holde et oplæg før. Vi vil lave rammerne, så det passer til DIG.

Det kan være oplæg om sygdom, oplevelser, barndom, motivation, sundhed. Ting der er personlige … Det kan være DIN historie, kan ramme mange mennesker, som kan spejle sig. Det kan være motivations oplæg, som inspirere lytterne. Det kan være du kan sætte gang i nogle tanker. Det kan være du kan sætte gang i nogle overvejelser.

Det kan være så mange ting! Og vi håber, at vi kan komme i kontakt med mange af jer. Tro det eller lad vær, DU kan komme til at gøre en stor forskel!

KONTAKT OS

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på mail, kontakt@cultureupnorth.dk. Lad os høre fra dig, og fortæl gerne lidt om hvad det er du gerne vil holde oplæg omkring, og hvad dine forventninger er.

Vi påtænker at holde en masse aftener, hvor vi enten laver rammen i en kirke, i en sal, eller noget helt tredje. Lad os lave en platform for dig, så DU kan komme ud og prøve dig selv af, foran et publikum.

Vi forventer at du kan holde et oplæg på minimum én time. At arrangementet bliver holdt ét sted i Vendsyssel, eller eventuelt flere steder i Vendsyssel, over flere aftener.

TAG KONTAKT OG SE OM VI MATCHER!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tak, fordi du deler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *